Скільки солі на 10 кг капусти?
Скільки солі і моркви на 10 кг капусти Якщо ви вирішили квасити капусту з морквою, то її потрібно брати в кількості 3% від ваги капусти, тобто 300 грам моркви на 10 кг капусти. А ось солі на 10 кг капусти потрібно 200 грам, або 8 столових ложок без гірки.
Як швидко замаринувати цвітну капусту?
Для цього в окремій каструлі нагріти 1 літр води, додати сіль, цукор, рослинну олію і перець горошком. Коли вода закипить влити в маринад оцет і вимкнути. Залити капусту з морквою і часником гарячим маринадом. Зверху придавити капусту пресом і залишити на добу маринуватися при кімнатній температурі.
Скільки часу запікати капусту?
Посолити капусту та змастити зверху щедро зготованою олією : 150 гр олії, сіль-перець за смаком, 3 зубці часнику, ароматна зелень свіжа або суха, сік половини лимону або трішки оцету. Запікається капуста в попередньо розігрітій духовці, темп. 180'С, протягом 20-30 хвилин.
Капуста горячей заливки – пошаговый …