Як правильно смажити цвітну капусту?
Цвітну капусту відварити у підсоленій воді 5—7 хв. Яйця збити, борошно змішати з сухарями. Після охолодження суміші кожне суцвіття окремо по черзі вмочити в яйце потім в борошно з сухарями і смажити на добре розігрітій олії до золотистого кольору.
Чому не в яжеться цвітна капуста?
Чому не зав'язується цвітна капуста – головні причини калійно-фосфорних добрив; борної кислоти; спеціальних хімічних стимуляторів.
Коли пікірувати цвітну капусту?
Пікіровка розсади кольорової капусти в домашніх умовах Якщо все ж таки було прийнято рішення пікірувати цвітну капусту, то робити це необхідно не пізніше, ніж через 7-10 днів після появи перших сходів.
Цвітна капуста: рецепти швидко і смачно котлет, …
Цвітна капуста — овоч, який незаслужено не згадують в дієтах, адже його корисні властивості нічим не поступаються …