51 ккал. Значення в таблиці вказані на 100 г.
Чому імбир червоний?
Почнемо з того, що червоного імбиру не існує. Натуральний колір цього продукту світло-пісочний, але ніяк не червоний. Ні, звичайно імбир може стати світло рожевим при впливі на нього оцту і маринаду, але це має бути дуже молодий і неймовірно дорогий імбир, який в Україну не завозять.
Як правильно замаринувати імбир для суші?
Для його приготування потрібно замаринувати корінь у розчині оцту, води та цукру. Також відомий як «гарі» (японська назва), він зазвичай подається разом із суші. До речі, цікавий факт: ми звикли бачити маринований імбир рожевим, але це результат додавання барвника.
Для чого додають імбир для суші?
Імбир покликаний очищувати смакові рецептори – саме тому його слід куштувати між різними видами суші та сашимі.
Маринований червоний імбир.
Калорійність становить лише 51 ккал на 100 г, що робить продукт дієтичним. Найбільш цінним є вміст в імбирі амінокислот: аспарагіну, триптофану, валіну і т.д. Також у складі імбиру містяться …