Як смажити кабачки кільцями?
Пательню розігрійте, налийте на неї оливкову олію та теж трохи прогрійте. Прикрутіть вогонь до мінімуму. Тепер час смажити кабачки: для цього кожну скибочку кабачка обваляйте у борошні зі спеціями та обсмажте на пательні до золотистого стану.
Як смажити кабачки з яйцем?
Інструкція з приготування
- Крок 1. Помити кабачок і нарізати кільцями.
- Крок 2. Яйця взбити виделкою і додати спеції.
- Крок 3. Беремо одне кільце і обвалюємо в борошні. Зайве борошно струшуємо.
- Крок 4. Потім кладемо його в яйце.
- Крок 5. Підсмажити з двох сторін до золотої скоринки.
Як правильно смажити цукіні?
- На сильному вогні розігріти оливкову олію. Додати цукіні і смажити, часто помішуючи, поки овочі розм'якнуть.
- Посолити за смаком, додати цедру і часник і добре перемішати.
- Смажити, часто помішуючи, поки шматочки цукіні підрум'яняться. …
- Викласти смажений цукіні на сервірувальну тарілку і посипати рештою сиру.
Кабачки на зиму без оцту – рецепт приготування з фото та видео
Покроковий рецепт приготування страви Кабачки на зиму без оцту. Опис рецепта, список необхідних інгредієнтів, рекомендації щодо приготування та відгуки користувачів.