Ви можете заморожувати груші цілком, або ж нарізати їх скибочками і кубиками. На властивості фрукта це не впливає жодним чином.
Що можна зробити з груш на зиму?
Що приготувати з груш на зиму: ТОП-5 рецептів незвичайних…
- Грушеве варення
- Грушевий компот
- Груші в банках цілком
- Грушеве повидло
- Груші цілком без стерилізації
Що робити з грушею?
Груші можна додавати у свіжому вигляді в салати, піцу, поєднувати з хамоном, а також запікати з м'ясом, готувати на грилі, варити варення й джем.
Скільки часу стерилізувати груші в банках?
У каструлю налити гарячу воду, на дно покласти спеціальне кільце, дошку або рушник. Поставити банку в воду стерилізувати. Після закипання води груші стерилізують 40 хвилин.
Як правильно заморожувати груші на зиму — Шуба
Зберігайте свіжі груші в холодильнику, якщо їх не можна відразу заморозити. Промийте груші, кілька разів змінюючи холодну воду. Груші очистьте, розріжте навпіл і видаліть серцевину.