Груші великого розміру, а саме 250 – 400 грамів. Смак плодів кисло-солодкий. М'якоть груш щільна, при дозріванні масляниста, помірно соковита, кремово-жовтого кольору, дуже ароматна. Шкірка плодів щільна, міцна, гладка, зеленого відтінку із червоним рум'янцем.
Який сорт груші найкращий?
Вирощуйте найкращі! ТОП-6 сортів груш
- Дюшес Рейтинг під назвою «кращі зимостійкі сорти груш» відкриває улюблений багатьма Дюшес. …
- Вільямс …
- Улюблениця Клаппа …
- Лісова Красуня …
- Бланка …
- Бере Боск
Як описати грушу?
Квітки білі або блідо-рожеві (до 3 см у діаметрі), зібрані в 2-12-квіткові щіткоподібні суцвіття. Чашечка з п'яти трикутних листочків, пелюсток п'ять, тичинок багато, маточка одна, стовпчиків п'ять, зав'язь нижня. Плоди мінливі за формою (1,5-4 см завдовжки, 1,5-2 см завширшки), зелені або жовтуваті.
Де виведений сорт груші Дюшес?
duchesse, букв. — «герцогиня») — группа десертных сортов груши с нежной, тающей, сочной и сладкой мякотью. Впервые сорт упоминается в 1845 году пепиньеристом Бартером в Тулузе (Франция).
Груша — Вікіпедія