Яка гречка корисніша біла чи чорна?
Висновок один: зелена гречка корисніша, ніж звичайна крупа з тієї причини, що вона не піддається тепловій обробці. Відповідно, вона не втрачає корисні речовини, вітаміни і мікроелементи. Кеш
Яка найкраща гречка?
Якісна гречка завжди забарвлена в один тон, у кожного ядра є рівні грані трохи більше світлого відтінку. Зверніть увагу, що темно-коричнева з червонуватим відтінком крупа марна з точки зору своїх властивостей. Такий колір говорить, що ядрицю не пропарювали, а обсмажували на виробництві. Кеш
Чому гречка коричнева?
Чи це одне й те саме? По суті це одна й та сама крупа, що відрізняється лише способом обробки. Зелена гречка – це сирі й необроблені зернятка, а коричнева – термічно оброблена. Обробляють її для того, щоб суттєво подовжити термін зберігання та полегшити процес приготування.
Гречка — Вікіпедія
Гре́чка — рослина роду Fagopyrum родини гречкові (Polygonaceae). Зазвичай гречкою називають Fagopyrum esculentum, що може виростати до одного метра на бідних ґрунтах і при короткому літі. Має дуже поживні темні трикутні зерна, які люди вживають для харчування, а також …