Готуємо капусту кімчі

Як їсти кімчі?

Кімчі – ідеальна гостра закуска, яку можна їсти просто так, додавати до яєчні, відвареного рису, риби або м'яса.

Що потрібно для кімчі?

Кімчі – традиційне корейське блюдо, приготоване з солоними ферментованими овочами. Зазвичай вона містить капусту та приправи, такі як цукор, сіль, цибуля, часник, імбир та перець чилі. Туди також можуть додавати редьку, селеру, моркву, огірок, баклажани, шпинат, зелений лук, буряк та пагони бамбука.

Як зберігати кімчі?

Після зберігайте в холоднлму місці. Кімчі можна зберігати відносно довго, але для мене найкращий смак в перші 3 місяці.

Як приготувати капусту кімчі — простий рецепт — Шуба
Капусту крупно нарізати або порвати руками. Змішати із сіллю та залишити на кілька годин. Злити рідину.

Related Post

Як знайти та встановити драйвери для ноутбука ASUS: покрокова інструкціяЯк знайти та встановити драйвери для ноутбука ASUS: покрокова інструкція

Зміст:1 Де знайти драйвера на ноутбук ASUS?2 Де знайти всі драйвери на ноутбук?3 Як встановити драйвер на ноутбук ASUS?4 Як оновити усі драйвери на Асус? Коли користувач отримує новий ноутбук

Як застосовувати кокосове волокно для квітівЯк застосовувати кокосове волокно для квітів

Якщо ви захочете підгодувати квітку, кокосові волокна вберуть частину добрив і будуть віддавати їх поступово, невеликими порціями. Це поліпшить засвоєння підживлення. Інноваційний матеріал має нейтральний рівень кислотності, тому можна використовувати