Скільки часу потрібно для запікання качки?
Щільно вкутати форму фольгою для запікання і відправити у розігріту духовку. Запікати качку при температурі 180-200°С упродовж 2 годин.
Скільки часу потрібно запікати качку в рукаві?
Рукав зав'язати і відправити деко з качкою в духовку. Запікати птицю 2 години за температури 180-190°С. Перед вимиканням можна надрізати рукав зверху, щоб качка підрум'янилася.
Як замаринувати і запекти качку?
Качку промити і обсушити, натерти спеціями всередині і зовні, попередньо зробивши кілька проколів. Покласти в пакет і залишити маринуватися на 4 години. Викласти качку в форму для запікання, додати апельсиновий сік і воду в пропорції 1:1. Накрити фольгою і запікати 40 хвилин при температурі 180°C.
Качки — Вікіпедія
Ка́чка, ву́тка, ути́на чи у́тиця — поширена назва багатьох видів птахів родини качкових. Це є позатаксономічна група птахів. До качок належать галагази, черні (нирки), річкові качки, шавкуни, крехи й інші. Все це птахи середніх або невеликих розмірів із короткою шиєю та цівкою, покритою …