Диня які бувають

Дині мають різні форми – бувають кулястими, еліпсоїдними і навіть трохи приплеснутими. Поверхня динь також відрізняється – може бути гладкою або вкритою тріщинками. Колір динь також варіюється: від блідо-жовтого, до темно-зеленого.

Як виглядає спіла диня?

При натисканні стигла диня не повинна бути занадто жорсткою або дуже м'якою. Стиглий плід злегка пружинить після натискання, а при стукоті видає глухий стукіт. Шкірка в ньому насилу проколюється нігтем, а м'якоть досить тверда.

Коли достигають дині?

Плоди дині мають кулясту чи циліндричну форму, зеленого, жовтого, коричневого чи білого збарвлення, як правило з зеленими смужками. Вегетаційний період від двох до шести місяців. Цвітіння починається через 25-30 днів після появи сходів. Плоди готові до знімання в залежності від сорту через 30-60 днів після цвітіння.

Коли не можна їсти диню?

Диню не можна їсти годуючим мамам і немовлятам, оскільки вона погано засвоюється дитячим організмом. Не можна їсти диню при хворобах шлунка, нирок і жовчного міхура. Цей продукт також дуже погано поєднується з молоком і алкогольними напоями. Таке поєднання може накликати на вас діарею.

Диня — Вікіпедія
Диня Біологічна класифікація; Царство: Рослини Клада: Судинні рослини (Tracheophyta) Клада: Покритонасінні (Angiosperms) Клада: Евдикоти Клада: Розиди Порядок: Гарбузоцвіті (Cucurbitales) Родина:

Related Post

Скільки дітей було у Цоя?Скільки дітей було у Цоя?

Улюблені жінки Віктора Цоя Діяльна та наполеглива Маріанна Родованська стала першою та єдиною законною дружиною, а інтелігентна та «богемна» Наталія Разлогова — останнім коханням музиканта. Сергій Сергійович ЦойАніта Цой /

Що краще за краплину або мазь при ячмені?Що краще за краплину або мазь при ячмені?

Найчастіше за наявності ячменю використовують тетрациклінову мазь, оскільки даний антибіотик виявляє антибактеріальну, антисептичну, а також протизапальну дію.8 сент. 2021 р. Зазвичай після діагностики очного захворювання лікар рекомендує наступні краплі: Флоксал,

Принцип квашення продуктівПринцип квашення продуктів

Застосовуючи квашення і соління, плоди й овочі, залиті розсолом певної концентрації, піддають молочнокислому бродінню, внаслідок чого мікроби зброджують цукри сировини до молочної кислоти, яка пригнічує діяльність гнильних мікробів. Принципової різниці