Як правильно варити долму?
Залийте долму водою до останнього ряду і накрийте перевернутою тарілкою. Таким чином під час готування долма не буде рухатися. Накрийте її кришкою і поставте на середній вогонь. Як тільки вода почне кипіти, зменшіть вогонь до мінімуму і продовжуйте готувати долму ще годину. Кеш
Скільки тушити долму?
Долму щільно викласти в каструлю швом вниз. Залити окріп в каструлю і повністю покрити долму. Підсолити воду. Готувати під кришкою 1 годину на маленькому вогні. Кеш
Скільки вариться долма?
Долму в середньому варять 55-60 хвилин на невеликому вогні, після закипання води в каструлі.
Долма – 11 рецептів, як приготувати покроково з фото на
Пісна долма в виноградному листі без м’яса. 3 год 50 хв 9. Долма – здорове збалансоване блюдо, яке можна подати на обід або вечерю. В піст замість м’яса можна готувати начинку з овочів …