Далма як готувати

Як правильно варити долму?

Залийте долму водою до останнього ряду і накрийте перевернутою тарілкою. Таким чином під час готування долма не буде рухатися. Накрийте її кришкою і поставте на середній вогонь. Як тільки вода почне кипіти, зменшіть вогонь до мінімуму і продовжуйте готувати долму ще годину. Кеш

Скільки тушити долму?

Долму щільно викласти в каструлю швом вниз. Залити окріп в каструлю і повністю покрити долму. Підсолити воду. Готувати під кришкою 1 годину на маленькому вогні. Кеш

Скільки вариться долма?

Долму в середньому варять 55-60 хвилин на невеликому вогні, після закипання води в каструлі.

Долма – 11 рецептів, як приготувати покроково з фото на
Пісна долма в виноградному листі без м’яса. 3 год 50 хв 9. Долма – здорове збалансоване блюдо, яке можна подати на обід або вечерю. В піст замість м’яса можна готувати начинку з овочів …

Related Post

Як правильно обрізати смородинуЯк правильно обрізати смородину

Як обрізати смородину на зиму? Виріжте всі старі гілки та кілька молодих найслабших, без приросту. При цьому залиште 5–7 найсильніших гілок другого-третього року із великими бруньками. Головне правило обрізки: зрізайте

Скільки триває ефект від блокади?Скільки триває ефект від блокади?

Процедура може відбуватись під ультразвуковим контролем. Тривалість – до 10 хвилин. Знеболюючий ефект настає за кілька хвилин і зберігається до 21 дня. Можуть проводитися повторні процедури, крім випадків, коли ефект