Як запекти цвітну капусту з сиром?
Підготовлену цвітну капусту викласти в змащену вершковим маслом форму, залити яєчно-сметанною сумішшю, притрусити поверхню тертим сиром і запікати близько 15 хвилин за 180-200°С до утворення рум'яної скоринки.
Як правильно приготувати цвітну капусту?
Цвітну капусту промити, розібрати на суцвіття. Закип'ятити 1.5-2 л. води і посолити. Варити капусту 3 хвилини, потім відкинути на друшляк і дати охолонути.
Скільки часу пекти цвітну капусту?
Цвітна капуста, запечена із соусом бешамель та сиром Запікайте цвітну капусту не більше 5–10 хвилин — так у ній збережеться максимум вітамінів та мікроелементів. Страва є корисним доповненням до м'яса та риби. Однак ласувати нею можна й самостійно — ситість на кілька годин гарантована.
Цвітна капуста в вершках 5 простих покрокових рецептів
Покроковий рецепт страви із цвітної капусти у вершках. Крок 1: Поділяємо весь капустяну головку по окремих суцвіттям, зрізаємо, якщо є, потемнілі частини.