Як правильно смажити цвітну капусту?
Цвітну капусту відварити у підсоленій воді 5—7 хв. Яйця збити, борошно змішати з сухарями. Після охолодження суміші кожне суцвіття окремо по черзі вмочити в яйце потім в борошно з сухарями і смажити на добре розігрітій олії до золотистого кольору.
Де краще посадити цвітну капусту?
Ділянку вибирайте добре освітлену, але без протягів. Що стосується температури, повноцінно зростає і розвивається капуста при 15–18 °С. Якщо температура буде низькою, головки погано розвиваються, їхній смак втрачається. Якщо літо буде сухим і спекотним, головки можуть стати рихлими і призупинитися в рості.
Яка користь від цвітної капусти?
Окрім вітамінів та клітковини, цвітна капуста містить антиоксиданти (глюкозинолати та ізотіоціанти). Вітамін С також має протизапальний ефект, який зміцнює імунітет та зменшує ризики розвитку серцево-судинних захворювань.
Чому рожевіє кольорова капуста на грядці і що робити …
Чому рожевіє кольорова капуста на грядці і що робити? Як уникнути невдач при вирощуванні цвітної капусти Цвітна капуста – культура досить примхлива.