У звичайному холодильнику цибуля–порей чудово збережеться вже не менше двох-трьох місяців, якщо покласти її загорнутою у пергамент або харчову плівку у відсік для овочів, перед цим вимивши, ретельно обсушити і обрізавши усі підв'ялі та пожовклі ділянки листя.15 жовт. 2020 р.
Для чого використовують цибулю-порей?
Цибуля-порей може служити гарніром до м'яса або риби, її використовують в якості приправи до бульйону, супу, додають в салати, соуси і в консервацію. Порей додають до французького пирога кіш, обсмаживши цибулю у вершковому маслі і оливковій олії.
Як зберігати цибулю-порей на зиму?
Легше всього зберігати цибулю-порей в замороженому вигляді. Для цього поріжте овоч, розкладіть по пакетиках і відправте в морозилку. У такому вигляді цибулю прекрасно зберігається тривалий час – приблизно близько року. У холодильнику овоч можна зберігати приблизно 3-5 місяців. Кеш
Де краще зберігати цибулю на зиму?
Місце для зберігання цибулі має бути прохолодним, сухим, темним та добре провітрюватися. Найкраща температура, на думку експертів, для зберігання цибулі – 7-13°C, вологість – 60-70 %.
Цибулю-порей. Склад, корисні властивості та лікування …
Рак – важке і небезпечне захворювання, але дослідження показали, що його розвиток теж можна сповільнити за допомогою цибулі-порею. Особливо ефективним він вважається при раку простати, яєчників і кишечника, так як містить речовини, що затримують ріст пухлин при цих …