Що можна зробити з цибулею порей?
Сиру цибулю порей можна додати до найрізноманітніших овочевих салатів, посипати нею готовий суп чи картоплю, класти на бутерброди та у сендвічі. Кеш
Де використовують Цибулю-порей?
Порей вживають і в сирому, і в приготовленому вигляді – смаженому, вареному, тушкованому. Також в їжу використовується висушений порей. Цибуля-порей може служити гарніром до м'яса або риби, її використовують в якості приправи до бульйону, супу, додають в салати, соуси і в консервацію.
Як приготувати Цибулю-порей?
Готується така страва дуже швидко та просто, а смак у неї просто чудовий! Цибулю-порей добре промийте та наріжте невеликими кружечками. Складіть цибулю-порей в каструлю, залийте гарячою водою, доведіть до кипіння та варіть 10 хвилин, після чого воду злийте. Кеш
Чим корисна цибуля-порей та що з нею …