Яку частину цибулі порей можна їсти?
Найсмачніша та найніжніша частина цибулі порею – біла стеблина, яка росте під землею. Для приготування страв використовують саме білу та ще світло-зелену частину стебла. А темно-зелене листя, зазвичай, зрізають і викидають. Якщо зверху є прив'ялі чи пошкоджені листочки, то їх треба попередньо зняти. Кеш
Як виглядає цибуля порей?
Виглядає цибуля порей як циліндрична рослина, утворена підставами листя. Листя жорсткі, плоскі, блакитно-зеленого кольору оточують один одного і утворюють з одного боку щільний циліндр, а з іншого віяло, що відходять в сторони плоскими пір'ями. Цибуля порей – дворічна рослина зацвітає на другий рік.
Скільки часу сходить цибуля порей?
Зазвичай, цибуля-порей дозріває через 150-180 днів.
Цибуля порей – вирощування | Cам собі агроном