Цибулю для плову не можна нарізати занадто дрібно, тому цибульні кубики стануть поганим варіантом. Краще нарізати цибулю півкільцями, щоб зовнішній вигляд плову був приємним. Також важливо пам'ятати, що овочів в плові повинно бути досить багато. Так, на частину м'яса по частині морквяного і цибулевого компонента.20 черв. 2022 р.
Як різати моркву для плову?
Овочі. Ріпчасту цибулю і моркву — ці інгредієнти присутні в будь-якому рецепті плову. Цибулю нарізають півкільцями або кільцями, а моркву брусочками. Утім, можна нарізати і дрібними кубиками, як зробив я. Кеш
Який сорт рису для плову?
Для домашнього плову підійдуть сорти рису басматі і жасмин. Також допустимо використовувати довгозерний рис. Новачкам в приготуванні плову рекомендується взяти пропарений рис – він краще зберігає форму і його можна повторно розігрівати.
Що входить до приправи до плову?
· Приправа для плову з яловичиною – пажитник, сумах, орегано, майоран, чебрець, куркума. · Приправа для плову зі свининою – лавровий лист, каррі, барбарис, базилік, майоран, кмин, гвоздика, сумах. · Приправа для плову з куркою – петрушка, кмин, часник, сумах, каррі, хмелі-сунелі, чорний перець горошком.
Як приготувати правильний плов — Рецепти — tsn.ua
пропорції: На 700 г рису — 0,5 кг м’яса, 2 великих або 3 середні цибулини, 500 г моркви (можна трохи менше), 250 мл …