Чому в’яне листя у абрикоса

Основною причиною некрозу є надмірне накопичення аміачних форм азоту. Сприйнятливість до цього захворювання збільшується при надлишку азотних добрив або несвоєчасному їх внесенню. Особливо інтенсивно хвороба розвивається за високої вологості, коли рослини містять велику кількість води.27 січ. 2015 р.

Чому в’яне листя на абрикосі?

У більшості випадків в'яне абрикос через нестачу азоту, який відповідає за зростання дерева та підтримку життєдіяльності зеленої маси. Коли спостерігається критична нестача азоту, то рано чи пізно в'яне листя в абрикоса. Кеш

Як спасти абрикосу?

Щоби запобігти зараженню дерев моніліальним опіком абрикоса, необхідно регулярно оглядати садові рослини щодо пошкодження кори, гілок, листя. Захищають рослинність від шкідників регулярними обробками крони та стволів інсектицидами. Сира прохолодна погода із сильним вітром сприяє швидкому поширенню інфекції.

Чому чорніє цвіт абрикоса?

Другою небезпечною хворобою абрикоси є дірчаста плямистість — клястероспоріоз. Збудник хвороби уражує листкові та квіткові бруньки у стані спокою, квіти, листки, плоди та пагони. На уражених частинах дерева хвороба проявляється у вигляді дрібних, круглих пурпурно-чорних плям.

Чому опадає листя у абрикоса влітку – Lessad.biz.ua

Related Post

З чим можна зробити яблучне варенняЗ чим можна зробити яблучне варення

Як довго варити варення з яблук? Варити яблука на середньому вогні, періодично знімаючи піну. Варити варення з яблук 10-15 хвилин. Гаряче варення розлити у банки і закрити прокип'яченими кришками. Особливих

Що можна зробити із гранату на зимуЩо можна зробити із гранату на зиму

Як зберегти гранатовий сік? Простерилизуйте пляшки з широкою шийкою і залийте в них гарячий сік. Закрийте пляшки кришечками і укутайте їх до повного охолодження. Перенесіть пляшки з гранатовим соком в

Як зробити гриби гливи на зиму.Як зробити гриби гливи на зиму.

Як приготувати гриби на зиму? Спосіб приготування Отже, гриби довільно нарізаємо, висипаємо в каструлю, додаємо часник. … У гарячій воді розчиняємо сіль та цукор, доводимо до кипіння. Розсолом, що кипить,