Чому не виходить домашній сир

Як розморозити домашній сир?

Як розморозити заморожений сир Найкраще розморожувати сир у холодильнику протягом ночі, хоча кілька годин на кухонній стільниці – це теж нормально. Намагайтеся використати розморожений сир за кілька днів. Ви можете додавати подрібнений заморожений сир безпосередньо до всього, що готуєте, розморожувати не потрібно!

Чому гіркий твердий сир?

Чому сир гірчить? Гіркий смак у сиру може з'являтися з двох причин: корів, з молока яких приготовлений сир, годували гіркими сортами кормів (полином, люпином та ін.). сир дозрівав при температурі нижче 9-10 градусів.

Чому не відділяється сироватка?

Насправді якісний сир за структурою трохи розсипчастий, не однорідний, але й не грубозернистий. Якщо занадто вологий і від нього відділяється сироватка, це означає, що сир зумисне погано процідили — щоб була більша вага. Про гарну якість тут не йдеться.

Домашній плавлений сир за 15 хвилин: розкажу чому …
Якщо сир буде не кислим або недостатньо кислим, сода не гаситься сиром і в результаті сир при нагріванні не розплавиться, а якщо недостатньо кислий готовий плавлений сир віддаватиме содою. Щоб уникнути цієї ситуації, потрібно додати до сиру лимонну кислоту ¼ ч. л. Далі додаємо вершкове масло. За бажанням на цьому етапі масу можна зблендерувати.

Related Post

Як накрити лаванду на зимуЯк накрити лаванду на зиму

Як укрити лаванду на зиму Тому укриття рослин в перші роки обов'язково. При сильної обрізку як укриття буде виступати мульча. Вона запобіжить промерзання кореневої системи. При високій обрізку в холодних

Чим забивати свинюЧим забивати свиню

Який корм найкращий для свиней? Фермерське зерно є найпоширенішим і найкращим джерелом їжі для годування свиней. Найчастіше використовуються корми на основі кукурудзи, оскільки вони містять багато легкозасвоюваних вуглеводів, мало клітковини