Куряче м'ясо містить дуже мало жиру, тому часто виходить занадто сухою. Особливо "примхливою" вважається куряча грудка – багато хто навіть не наважується її запікати.9 лист. 2021 р.
Як замаринувати курку щоб була м’яка?
Курку добре помити та залишити повністю просушити. Змішати сіль, перець, 1 чайну ложку цукру та сухого базиліка. Натерти курку спеціями та поставити в холодильник на 60 хвилин.
Що зробити щоб куряче м’ясо було м’яке?
Якщо ви купили не найвдаліший шмат м'яса, додайте до бульйону ложку оцту і варіть м'ясо на мінімальному вогні. Також можна додати кілька ложок лимонного соку. Кислота розм'якшить м'ясні волокна і м'ясо стане більш м'яким. Також до бульйону можна додати чайну ложку соди.
Як можна швидко зварити стару курку?
Щоб прискорити процес, готуйте стару курку не повністю, а тільки частинами. А щоб м'ясо стало м'якшим, попередньо замаринуйте його в лимонному соці приблизно на годину. Кеш
Помилки при приготуванні курки в духовці: чому вона жорстка …
Вона виходить сухою і жорсткою, не утворюється скоринка, та й смак далекий від ідеалу. Чому так відбувається? Розберемо найчастіші помилки. Помилка перша: пташка з холодильника