Чому китайці їдять гостре?
Вважається, що гостра їжа допомагає протистояти вологості. Не дарма китайці говорять: "Продукти в Китаї, аромати- в Сичуані". Набір продуктів, з яких готують сичуанські кухарі, не дуже багатий, проте з них готується велика кількість страв.
Що найчастіше їдять китайці?
Типові страви – це макарони, зрази та пиріжки. Переважають легкі та ніжні страви. Часто додається часник і зелена цибуля, використовуються делікатні приправи. У прибережному регіоні переважає риба, морепродукти та легкі супи. Кеш
Що китайці їдять?
Традиційна кухня Китаю включає і кашу, її роблять із гаоляну, проса та кукурудзи. З рису вони варять дань, це суха розсипчаста каша, і дамічжоу, рідку кашу, яку китайці їдять на сніданок. Багато страв Китаю включають соєву олію, соєве молоко, соєвий сир. Є сотні рецептів зі свіжого, маринованого, сушеного соєвого сиру. Кеш
Чому китайці всі їдять із часником? – Statuia.co.ua
Найбільшою популярністю користується часник, гострий червоний перець, імбир, …