Чому гірчить м’ясо в тушонці

Чому тушонка гірка?

А ось для яловичини потрібно додавати жир додатково, адже м'ясо пісне. Обов'язково потрібно дотримуватися пропорції спецій – якщо, наприклад, покласти більше лаврового листа, тушонка буде гірчити. Кеш

Скільки треба стерилізувати тушонку?

Налити холодну воду до плічок банок і запалити вогонь на плиті. Зверху на кришки потрібно встановити вантаж у вигляді тарілки або сковороди, щоб не підіймалися банки та не злітали кришки. Накрити каструлю, щоб вода швидше закипіла. Коли закипить, зробити мінімальний вогонь та стерилізувати банки з м'ясом 5-6 годин.

Скільки м’яса потрібно на тушонку?

Інгредіієнти: Свинина – 2,5 кг, Сало – 1 кг, Сіль – 40 г, Чорний перець горошок – 3-4 горошини на 1 банку. Важливо: шановні глядачі, хочу зауважити, що низька температура це 120-135 градусів по Цельсію. Також додам – бактерії ботулізму гинуть через 30 хвилин при температурі 120 градусів.

Related Post

На одного індика скільки індичок требаНа одного індика скільки індичок треба

Для 8-10 індичок залишають одного індика. Найздібнішими до висиджування яєць вважаються 2-4-річні індички. Скільки має бути індичок на одного індика? На 5-8 самочок необхідно тримати одного індика. Після спарювання індичка

Як позбутися постільних клопівЯк позбутися постільних клопів

Як позбутись постільних клопів в домашніх умовах? Дихлофос. Досить поширений спосіб боротьби з клопами. Випускається у вигляді аерозолю, що дуже зручно у використанні. Цей засіб допомагає швидко й ефективно позбутися

Як обрізати бегонію після цвітінняЯк обрізати бегонію після цвітіння

Що робити з Бегонією на зиму? Бульби викопують із землі, промивають і припудрюють деревною золою. Потім поміщають у картонну коробку і засипають вермикулітом, сухим мохом або тирсою. Зберігають її у