Проте це не так! Адже домашню ковбасу можна приготувати і без кишок, так як її може замінити харчова фольга або плівка.
Як зробити ковбасу без кишки?
У кількох місцях робимо невеликий прокол фольги голкою або вістрям ножа. Духовку заздалегідь розігріваємо до 180°С. Викладаємо ковбасу без кишок на деко та випікаємо приблизно 40 хвилин. Потім розкриваємо верхню частину фольги та запікаємо ще 10-15 хвилин. Кеш
Як підготувати кишки для домашньої ковбаси?
Опускають кишку в воду і поділяють її на кілька частин, щоб зручніше було її обробити. У воді кишки знову пропускають між пальцями, вичавлюючи з них залишки вмісту. Воду зливають, а кишки промивають під проточною водою, пропускаючи струмінь води через отвір.
Як закрити домашню ковбасу на зиму?
Ковбаса у банках Найкращий простий спосіб: тугенько скласти в стерильні банки щойно вийняту з печі ковбаску і одразу закрутити. Банки перевернути, щоб жир (а його трішки стече) захолов на кришці. “Моя бабця так роками робила, – каже Марія. – Така ковбаса кілька місяців стоїть.
Домашня ковбаска без кишок – пошаговий кулінарний рецепт …
В отриману яєчну суміш, перекладаємо подрібнене м’ясо і сало і за допомогою столової ложки все перемішуємо до утворення однорідної маси. …