Кому не можна їсти пшоняну кашу?
Шкідливість пшона та протипоказання пшоняної каші Пшоняну і пшеничну кашу рекомендується їсти з обережністю при захворюваннях шлунково-кишкового тракту, особливо при гастриті та виразках, а також при непереносимості будь-яких елементів у складі.
Що таке Пшонка?
Пшоно́ — насіння проса, очищене від зовнішньої оболонки, луски.
Як правильно варити пшоняну кашу?
Як зварити розсипчасту пшоняну кашу на воді Крупу перебрати та промити до прозорості. Залити крупу водою, щоб рівень води був на 1,5 см вище від рівня каші. Довести на невеликому вогні пшоно до кипіння, зменшити вогонь накрити кришкою та варити близько години. Вогонь повинен бути мінімальним.