Чому імбир для суші червоний?
Відповідь дуже проста: до складу коріння входять так звані флавоноїди, які вступають у хімічну реакцію з розчином для маринування. У результаті пелюстки стають ніжно-рожевими або червоними, якщо імбир витримувався трохи довше. Також колір залежить від того, який саме маринад використовувався у процесі приготування. Кеш
Чому імбир білий?
Насправді його просто фарбують буряковим соком чи харчовим барвником.
Для чого додають імбир для суші?
Імбир покликаний очищувати смакові рецептори – саме тому його слід куштувати між різними видами суші та сашимі.
Імбир для суші, який найкращий, білий чи червоний? | блог …
Імбир для суші, який краще, білий чи червоний? Почнемо з того, що червоного імбиру не існує. Натуральний колір цього продукту світло-пісочний, але ніяк не червоний.