– відмиваємо яйця у теплій воді за допомогою харчової соди. Пам'ятайте, що мити яйця необхідно безпосередньо перед вживанням, оскільки мите яйце менше зберігатиметься.
У якому розчині слід мити яйця?
* продукт міститься в ємності, замочується та обробляється дезінфікуючим засобом у такій послідовності (теплим 1-2%-ним розчином кальцинованої соди, 0,5%-ним розчином хлораміну або іншими дозволеними для цих цілей миючими та дезінфікуючими засобами);
Як помити курячі яйця?
Робити це потрібно у воді, температура якої на 11 ° C перевищує температуру яйця. Інакше бактерії легко проникнуть всередину. Навіть після миття, якщо яйця не будуть швидко і повністю висушені, ймовірність проникнення сальмонели у шкаралупу вища. Збережена копія