Кому не можна їсти баклажани?
Медики не радять вживати баклажани людям із захворюваннями шлунково-кишкового тракту: виразки, гастрити, розлади травлення. Все через те, що в цих плодах багато клітковини і волокон, які будуть ускладнювати перетравлення їжі.
Що міститься в баклажанах?
У його плодах міститься велика кількість корисних для серця мікроелементів, таких як калій, вітаміни РР, групи В, С, каротин, магній, мідь. Овочі корисні для профілактики атеросклерозу, недокрів'я та інших захворювань серця. Баклажани також багаті вітаміном C, який корисний при простудних захворюваннях. Кеш
Якого кольору баклажан?
Зазвичай баклажан — фіолетового кольору, хоча зустрічаються сорти різних відтінків: від білого до чорного.
Чому варто їсти баклажани: корисні властивості | Ранок
Баклажан – найкращий друг стрункої фігури. Він містить зовсім мало калорій. Втім, завдяки високому вмісту клітковини, дає тривале відчуття ситості. Тому його включають до складу багатьох дієт. Крім того, баклажан допомагає кишечнику працювати, наче годинник, і покращує обмін …