Чим годувати місячних індичат у домашніх

Що давати пити Індичатам?

Дуже корисно давати індичатам кисле молоко та сироватку. У мішанки додають дріжджі та риб'ячий жир, товчену яєчну шкаралупу. А ось чорний хліб не можна згодовувати ні в якому разі. Будуть мати розлад шлунка. Кеш

Яку траву можна давати Індикам?

Влітку птахи їдять різні трави, наприклад люцерну, кропиву і конюшину. Взимку ж, коли немає свіжої зелені, їм рекомендується давати сіно і хвою. Також, гарною підгодівлею, що впливає на імунітет і розвиток кістяка, є черепашки і крейда. Всю їжу для індиків треба солити (на день не більше 0,5 г солі на 1 особину).

Як годувати індичат в перші дні?

Раціон для молодняку складають з трьох-чотирьох видів зернових культур і двох-трьох добавок (сухе молоко, сир, яйця, м'ясокісткове і рибне борошно). З перших діб життя молодняк годують вареним яйцем, змішаним з дрібною пшеничною, вівсяною чи кукурудзяною крупою. Останню додають у кількості 1/4 частини від ваги яйця.

Чим годувати індичат у домашніх умовах (у перші дні, 1, 2, 3 …
Індикам категорично заборонено давати: 1. зіпсовану їжу, їжу поганої якості; 2. вологі мішанки, приготовані раніше ніж за чверть години до годування; 3. клітковину (лише дорослим); 4. зерно в цілому вигляді, грубі крупи (тільки з місячного віку); 5. солодощі; 6. сильно солону їжу; 7. …

Related Post

Чим підгодовують жимолістьЧим підгодовують жимолість

Система удобрень: Перші два роки після посадки жимолость не підживлюють. Потім добрива вносяться через рік, і перевага віддається органіці. Пізньої осені жимолость підгодовують п'ятьма кілограмами компосту, 100 грамами золи і

Чим малювати стрілки для початківців: інструменти та матеріалиЧим малювати стрілки для початківців: інструменти та матеріали

Стрілки – це важливий елемент у графічному дизайні та ілюстрації, який може додати динаміки та акцентів до ваших проектів. Але як художнику-початківцю намалювати стрілку без зайвих нервів і помилок? У

Процес травлення ссавцівПроцес травлення ссавців

ТРАВЛЕННЯ ТВАРИН – це сукупність процесів, які здійснюють подрібнення й розщеплення їжі на прості речовини, що можуть всмоктуватися та брати участь у процесі обміну речовин. Розщеплення складних речовин до простих