Чи смачний компот із чорної смородини

Ця ягода відмінно підходить для випічки, зі смородини виходять смачні соуси до м'яса. Чорна смородина незамінна у приготуванні всіляких десертів та джемів. Сьогодні ж ми хочемо запропонувати вам рецепт компоту з цієї корисної смачної ягоди. Нехай вас не бентежить простота і легкість рецепту, повірте, це дійсно смачно.

Яка користь від чорної смородини?

Чорна смородина – джерело вітаміну С. В 100 грамах смородини стільки ж цього вітаміну, як приблизно у двох лимонах чи чотирьох апельсинах. У ній також є вітаміни А, Е, В1, В5 та В6. Жиророзчинні вітаміни А та Е містяться в кісточках.

Що можна зробити з чорної смородини?

Чорна смородина – ароматна, але досить кисла ягода. Залежно від сорту, кущі смородини зріють з початку червня до вересня. Ягоду можна додавати в пироги, напої, морозиво, соуси і желе

Що можна зробити з чорної смородини на зиму?

З цих корисних ягід можна зробити приголомшливе варення або желе, а також додати в пиріг, компот або морозиво! Смородинове солодке повидло – це відмінний варіант зимової заготівлі, який буде до речі в період холодів для підняття імунітету і настрою.

Компот з чорної смородини – 9 простих рецептів на …
Компот з чорної смородини – 9 простих рецептів на зиму з фото покроково Чорна смородина сама по собі має специфічний смак. Не кожен стане її їсти в сезон жменями. Хоча, не завадило б, адже не секрет, що смородина містить в собі безліч корисних вітамінів і речовин. Але ось від смачного компоту з чорної смородини взимку навряд чи хтось відмовиться.

Related Post

Що потрібно для проходження МСЕК: всі вимоги та підготовкаЩо потрібно для проходження МСЕК: всі вимоги та підготовка

Медична сестра екстреного відділення — це одна з найпопулярніших професій у сфері охорони здоров'я. Проте, щоб стати кваліфікованим спеціалістом, необхідно пройти Медична сестра екстреної допомоги (МСЕК) – складний іспит, який

Чому у помідорів білі прожилкиЧому у помідорів білі прожилки

Чому у помідорах з'являються білі прожилки При надмірній спеці та відсутності поливу в помідорах перестане накопичуватися лікопін – саме він відповідає за забарвлення. Плоди почнуть світлішати, стануть твердими та втратять