Що можна приготувати і заморозити з їжі?
Хліб, булочки, пиріжки, кекси, мафіни, пироги, печиво та пряники можна заморожувати. Велику випічку, наприклад хліб або пиріг, перед заморожуванням краще нарізати. Зберігати випічку в морозилці можна в пакетах або контейнерах і не довше 2 місяців.
Що краще заморозити на зиму?
Різноманітні ягоди, фрукти, боби, зелений горошок, капусти броколі, цвітну, брюсельську можна заморозити сирими. Інші, такі як гриби, шпинат, баклажани, кабачки, перець, помідори варто перед заморожуванням бланшувати. З помідорів можна зробити пюре.
Як правильно заморозити картоплю?
Замороження картоплі Спочатку викладіть картоплю одним шаром на дощечку, поставте в холодильник, заморозьте. Потім перекладіть в пакети та поверніть в морозильну камеру на постійне зберігання. Такий спосіб підходить для заморожування картоплі фрі.
Як заморозити овочеве рагу на зиму. – Lessad.biz.ua
Ви можете заморозити супи, рагу і навіть десерти. Супи залишаються незмінними після розморожування. Приготовлені страви, такі як м’ясо з картоплею, горох, квасоля, капуста, також