Листя треба зняти з стовбура, зібрати разом по 10-15 штук, скласти в стосик та трохи скрутити, аби зафіксувати форму. Такі листочки можна трохи проморозити на дощечці або ж зразу скласти в пакет і відправити в морозильну камеру.
Як правильно приготувати шпинат?
Листя шпинату добре промийте, дайте воді стекти, обріжте товсті стебла. Часник почистіть і поріжте тонкими пластинками. На сковороді розігрійте оливкову олію, обсмажте часник буквально одну хвилину, додайте листя шпинату і припустіть їх, поки вони не стануть м'якими. Додайте сік лимона і тушкуйте ще 1 хвилину.
Як заморозити листя шпинату?
Листя треба зняти з стовбура, зібрати разом по 10-15 штук, скласти в стосик та трохи скрутити, аби зафіксувати форму. Такі листочки можна трохи проморозити на дощечці або ж зразу скласти в пакет і відправити в морозильну камеру.
Що можна робити із шпинату?
Порада.
- 1 Салат з шпинату, печеного буряка і сиру
- 2 Шпинат з лимоном і часником
- 3 Лазанья зі шпинатом
- 4 Шпинат із шинкою
- 5 Салат зі шпинатом, огірком і яйцями
- 6 Гарнір із шпинату
- 7 Фріттата зі шпинатом
- 8 Суп із шпинату
Як заморозити шпинат на зиму: 3 способи заморозки для різни…