Трави на кшталт розмарину, кропу, чебрецю, лаврового листа чи шавлії можна розкласти одним шаром чи на лист для випікання і покласти в морозильник. А коли замерзне, помістіть у герметичний контейнер.10 серп. 2019 р.
Яку зелень можна заморозити?
Також гарно заморожувати м'яту, дрібно нарізану зелену цибулю, цілі листочки кейлу та кучерявої зелені. Щавель і шпинат також гарно поводитимуться в морозилці. Щоб заморозити будь-яку зелень, спершу оберіть максимально свіжу, приберіть пошкоджені та в'ялі листочки та гарно вимийте під холодною водою кілька разів.
Як правильно заморозити зелень?
Найпростіше зелень заморожувати в невеликих пучках. Окремо можна розфасувати кріп, петрушку і цибулю, або зробити мікс. Згодом так буде простіше використовувати траву для приготування і прикрашення страв. Пучки загорніть в целофанові пакети, акуратно випустивши все повітря.
Як правильно зберігати зелень на зиму?
Можна використовувати будь-яку зелень, її треба просто дрібно нарізати та змішати із сіллю у співвідношенні 1х1. Потім суміш пересипати в чисту банку та зберігати у холодильнику. Тут все дуже просто. Просто потрібно додати зелень у пляшку з оливковою олією та залишити настоятись на 4-6 тижнів.
Чи можна заморозити свіжий чебрець? – Foodly
Заморозьте свіжозрізаний чебрець. Візьміть свіже листя чебрецю (не потрібно нарізати) і помістіть їх у формочки для льоду. Залийте їх водою і заморозьте. …