Чи можна тримати орхідеї

Багато езотериків вважають, що орхідеї пригнічують особистість і енергетику слабких і втомлених людей, викликають незрозуміле занепокоєння і апатію. Втім, ця думка не підкріплена наукою. Але забобонним людям від покупки орхідей краще відмовитися, особливо якщо ви часто відчуваєте втому і безсилля.17 січ. 2023 р.

Де можна тримати орхідею?

Вони люблять світло, але бояться прямих сонячних променів. Тому оптимальний варіант для цих рослин – східне або західне вікно, столик недалеко від вікна. Взимку світловий день триває недовго, тому орхідеї потребують додаткового освітлення. Заздалегідь слід подбати про спеціальні люмінесцентні або фітолампи. Кеш

Чому не можна дарувати орхідеї?

Кажуть, що орхідея – особливий подарунок, який треба ретельно вибирати, оцінюючи ледь не кожну квітку і листок. Саме тому орхідею на варто дарувати, якщо у вас нема глибоких почуттів до людини, якщо просто треба щось презентувати, щоб "відбутися". Якщо у вас нема особистих взаємин з людиною, орхідею дарувати не варто.

Як тримати орхідею в домашніх умовах?

Добре зберігають теплолюбні орхідеї в зимовий час пінопластові підставки і спеціальні кашпо. Якщо квітам потрібне додаткове зволоження, можна у вечірній час влаштувати їм теплий душ і залишити їх у ванній кімнаті до ранку для кращого вбирання і висихання зайвої вологи.

Орхідеї догляд за ними в домашніх умовах – Господарство

Related Post

Коли потрібно приймати антибіотики: правила та рекомендаціїКоли потрібно приймати антибіотики: правила та рекомендації

Антибіотики є одним із ключових інструментів у боротьбі з інфекціями, викликаними бактеріями. У той же час неправильне використання антибіотиків може призвести до розвитку медикаментозної стійкості, коли бактерії перестають реагувати на

Дізнайтеся, коли голубці готові бути подані на стілДізнайтеся, коли голубці готові бути подані на стіл

Зміст:1 Скільки часу потрібно готувати голубці?2 Скільки гасити голубці Галя Балувана?3 Як правильно гасити голубці?4 Скільки зберігаються сирі голубці? Голубці – це одна з найпопулярніших і найулюбленіших страв російської кухні.