Чи можна розписуватись у травні 2023?

Сприятливі дні для весілля у травні 2023 року Відповідно до місячного календаря, найбільш сприятливим для весілля є період зростаючого Місяця, коли всі внутрішні процеси спрямовані на накопичення енергії. Найбільш сприятливими датами за місячним календарем є 2 та 6 травня, а також період з 13 по 15 числа.

Отже, не можна вінчатися у дати таких великих християнських свят: 7 січня – Різдво Христове. 19 січня – Святе Богоявлення (хрещення Господнє). 7 квітня – Благовіщення Пресвятої Богородиці.

А оскільки одруження раніше відзначалися не день і не два, а цілий тиждень, то торжество в травні означало поганий посів. Вважалося, що за гуляннями можна було легко пропустити сприятливий час для роботи із пшеницею. Це призводило до мізерного врожаю восени. Звідси і повелася прикмета «весілля у травні – До голодної зими».

Сприятливий православний календар весіль на 2023 рік – це цілий частокіл періодів, коли одружуватися з церковного погляду не можна: з 1 по 20 січня не можна вінчатися. Спочатку тому, що Різдвяний піст, потім – тому що Різдво та Хрещення. з 18 лютого до 23 квітня не можна вінчатися.

Related Post

Як обрізати верхівки у малиниЯк обрізати верхівки у малини

Бажано обрізати верхівку до справжньої «живої» бруньки, не залишаючи пеньок. Усі гілки рекомендується прищикнути (укоротити) на 10–20 см, активуючи зростання пагонів із пазушних бруньок. Забезпечуючи кущ необхідним освітленням та провітрюванням,

Мобінг і булінг: розрізнення і суттєва відмінністьМобінг і булінг: розрізнення і суттєва відмінність

Зміст:1 Характеристика мобінгу і булінгу2 Значення та відмінності3 Наслідки для жертв4 Причини появи мобінгу та булінгу Мобінг і булінг – це два терміни, які часто використовуються для опису негативних проявів