Смак квашеної капусти можна зробити менш кислим, якщо просто її промити. Капусту помістіть в друшляк і під проточною водою ретельно промийте, даючи надлишковій воді стекти. Якщо ви не бажаєте використовувати водопровідну воду, то застосовуйте бутильовану або відфільтровану.27 жовт. 2022 р.
Що робити якщо квашена капуста дуже кисла?
Квашена капуста кисла – що робити Самий перевірений спосіб, як нейтралізувати кислоту капусти або як виправити смак квашеної капусти – це гарненько її промити. Таким чином кислий смак можна зробити менш різким. Чим кисліше капуста, тим інтенсивніше її варто промивати. Найкраще для цього використовувати друшляк. Кеш
Що робити якщо квашена капуста тягнеться?
При появі слизу в процесі закваски, необхідно перемішати верхній шар капусти з нижнім, після чого винести її на мороз, або помістити в холодильник. Бактерії загальмують свій розвиток, і припиниться утворення слизу. Кеш
Як замочити кислу капусту?
Покрокове приготування страви Якщо капуста давно заквашена і дуже кисла, її треба вимочити в холодній воді. Якщо ні – можна обійтися без цього. Закладіть капусту в каструлю, залийте холодною водою, щоб вона покрила капусту. Накрийте кришкою і варіть до повної готовності.
Чи потрібно промивати квашену капусту: ось як роблять досві…