Чи можна обприскувати дерева восени бордоською сумішшю

Бордоська суміш: коли обприскувати дерева Цей розчин найчастіше в саду використовують в такі терміни: Раннє (блакитне) обприскування дерев: до розпускання бруньок (використовують 3%); вегетаційного: під час вегетації рослин (використовувати 1% розчин).

Коли можна обприскувати дерева бордоською сумішшю?

В період розпускання бруньок дерева обприскують 3% розчином бордоської рідини, покриваючи всі гілки і стовбури. Дерева набувають блакитного кольору. Після цвітіння їх обприскують додатково один-два рази. Цей метод профілактичний, бо він захищає від первинного ураження паршею. Кеш

Що можна обприскувати бордоською сумішшю?

Бордоську суміш використовують для боротьби з грибковими та бактеріальними хворобами рослин. Зокрема, бордоську рідину використовують у боротьбі з паршею яблуні та груші, плодової гнилі, антракнозу, фітофторозу у помідорів та огірків, мілдью виноградів, плямистістю кісточкових культур.

Як приготувати Бордоську суміш для обприскування дерев?

Рецепт бордоської суміші Дуже важливо дотримуватись як пропорцій, так і послідовності змішування компонентів задля отримання бажаного ефекту. Пропорції для приготування 1% розчину бордоської суміші: на 10 л розчину – 100 г мідного купоросу + 100 г негашеного вапна. Кеш

Чи можна обробляти дерева бордоською сумішшю …
Чи можна обробляти дерева бордосской сумішшю восени. Бордоською рідиною — це блакитного кольору розчин мідного купоросу і …

Related Post

Час збирання кабачківЧас збирання кабачків

Достиглий кабачок набуває властивого сорту кольору. Плоди з твердою шкірочкою непридатні для споживання, бо втрачають споживчі якості. Хоча з них можна приготувати смачну ікру. Період збирання триває з червня до

Що можна приготувати на вечерю у селіЩо можна приготувати на вечерю у селі

Що можна приготувати на вечерю легко? Готуємо вечерю: швидко, смачно та з простих продуктів Гнізда зі спагетті з фаршем, сиром та помідорами Курка по-французьки з картоплею Запечена курка з рисом

Як правильно посмажити часник на сковородіЯк правильно посмажити часник на сковороді

Порізаний часник кладемо в сковороду і як тільки він почне «шипіти», часто помішуючи, обсмажуємо до золотистого кольору, після чого відразу ж перекладаємо в тарілку (або підготовлену ємність, у якій він