Їх також не можна заморожувати. Огірки, помідори, кабачки, баклажани, а також такі фрукти, як яблука, груші і деякі інші.17 вер. 2021 р.
Як правильно заморозити грушу?
Если в вашем холодильнике имеется функция быстрой заморозки – положите фрукты в нужный отсек на 2 часа. Если нет – отправьте на самую верхнюю полку морозильной камеры. После заморозки груши должны храниться при температуре от -12 до -18 градусов. В таком режиме фрукты хранятся от полугода до года.
Що не можна заморожувати?
Ці 5 продуктів не можна заморожувати в жодному разі
- Молочні продукти Фахівці кажуть, що все, що складається з молока і не призначене спеціально для морозилки, не слід поміщати в мінусові температури на зберігання. …
- Розморожене м'ясо Заморожувати м'ясо або фарш один раз допустимо. …
- Газовані напої …
- Свіжі овочі …
- Картопля
Як правильно заморозити яблука?
Замороження яблук тонкими пластинами Яблука викладають на деко так, щоб кожна частинка була окремо від іншої, ставлять в морозильну камеру, заморожують, а потім викладають в пакет і лишають в морозилці на зберігання. Цей варіант нарізки ідеальний для випічки. Кеш
Консервація, заморозка чи сушіння: як найкраще запасати …
Яблука, груші, абрикоси, персики, сливи чи ревінь слід почистити від зайвого, запекти чи протушкувати до …