Як квасити капусту без оцту?
Спосіб приготування:
- У воду додати сіль, цукор, довести до кипіння.
- Прибрати з вогню, дати час охолонути.
- Капусту нашаткувати.
- Моркву натерти, добре перемішати.
- Капусту покласти в трилітрову банку, постійно утрамбовуючи.
- Додати лавровий листок і гілочку петрушки.
- Залити капусту остиглим розсолом.
Що потрібно щоб квашена капуста була хрусткою?
Щоб капуста була хрусткою, рекомендується процес заквашування починати при кімнатній температурі, а закінчувати приблизно при 0 ° С. Для отримання хрусткої капусти готуємо її в розсолі.
Скільки потрібно цукру до квашеної капусти?
Хрустка квашена капуста – рецепт: Інгредієнти: капуста білокачанна – 2 кг, морква – 2 шт (250 г), вода – 2.5 л сіль – 4 ст. ложки (без гірки), цукор – 2 ст. ложки (без гірки), перець духмяний – 7 – 9 горошин лавровий лист – 2 – 3 шт. Кеш
Квасити капусту без солі і цукру: покроковий класичний рецепт
Квашена капуста без солі і цукру Якщо звичайна квашена капуста вам протипоказана — це не привід відмовлятися від хрусткою капустки, адже квасити її можна без солі і цукру.