Чи можна козам кабачки

Соковиті корми В цю категорію потрапили коренеплоди (морква, буряк, топінамбур, варена картопля), гарбуз, кабачки, кавуни, овочеві бадилля, фрукти. Соковиті корми особливо влітку та восени — цінне джерело вітамінів, клітковини та мінеральних речовин. Козі за добу дають 2 кг такого корму.27 трав. 2022 р.

Що не можна давати козі?

Вимиту подрібнену картоплю можна зрідка давати сирою. Не можна годувати кіз позеленілою на сонці картоплею. Хороший корм для кіз – бурякове і морквяне бадилля, капустяне листя. Такого корму можна давати до 3-4 кг на добу.

Що можна давати козам їсти?

З соковитих кормів козам необхідні трава, бадилля, силос, овочі (морква, картопля, гарбуз, буряк), фрукти (яблука, груші). З грубих — їм дають сіно, солому та віники (з гілок верби, берези, осики, клена, ясеня, горобини).

Яким зерном можна годувати козу?

Основою кормового раціону має бути овес або ячмінь — за рахунок великої кількості клітковини, хорошої засвоюваності білка, жиру і вуглеводів він ідеально підходить козі.

Ах, кабачки кабачки!!! Можно ли вводить кабачки козам в …
Можно ли вводить кабачки козам в рацион. Этот раздел посвящен кормопроизводству в козоводстве. Как правильно кормить коз в разны физиологические периоды их жизни.

Related Post

Від колорадського жука найефективніший засіб для обприскування в ампулахВід колорадського жука найефективніший засіб для обприскування в ампулах

Застосовують Престиж і для обробки вже пророслих пасльонових – 100 мл препарату розводять у 10 л води; Регент від колорадського жука – універсальний інсектицид в ампулах по 1 мл. Для

Як відбувається заселення в готель: кроки та порядокЯк відбувається заселення в готель: кроки та порядок

Подорожі завжди викликають радість та хвилювання, особливо якщо вони пов'язані з перебуванням у готелі. Але як саме відбувається процес заселення до готелю? Давайте розберемося у цій докладній статті. Першим кроком

Що приготувати на новий рік солодощіЩо приготувати на новий рік солодощі

Що готували українці на Новий рік? На відміну від Різдва всі страви готують ситними, на столі обов'язково має бути кутя, різноманітна випічка та частування. У цей вечір традиційно накривають щедрий,