Що можна приготувати з грибів гливи?
Гливи підходять для смаження, стир-фрай. Їх можна маринувати. Гливи додають у салати, супи, соуси, страви з яєць, пироги, пасту, лазанью, піцу, вареники, пельмені, млинці. Гриби готуються відносно швидко і зазвичай додаються в кінці процесу приготування.
Скільки часу варити гриби гливи?
Гриби ретельно вимити і нарізати невеликими шматочками. Викласти гливи в каструлю з водою. Поставити каструлю на вогонь і варити гливи 10 хвилин.
Як готувати гриби гливи?
- Гриби почистити від бруду.
- Нарізати середніми пластинками.
- Часник очистити від лушпиння, нарізати дрібними кубиками.
- На розпечену сковороду налити рослинне масло.
- У масло, всипати часник.
- Смажити часник, постійно помішуючи, до прозорості. …
- Додати в масло гливи.
- Смажити 10-15 хвилин до скоринки.
Гриби гливи: користь і шкода, фото, як приготувати
Харчова цінність грибів складає 40 ккал, в сирому вигляді, і 70 ккал, в тушкованому – на 100 г продукту. Вони відмінно втамовують голод, при цьому володіють низькою калорійністю, що робить їх корисним …