Як швидко замаринувати помідори?
Як приготувати:
- Для маринаду з'єднати воду, олію та оцет. …
- Натерти на великій тертці м'якоть болгарського перцю, додати гострий гострий перець. …
- Дрібно порізати зелень.
- Помідори нарізати на четвертинки. …
- Зверху викласти суміш із часнику з перцем. …
- Полити маринадом. …
- Прибрати у холодильник на 6-8 годин.
Як консервувати помідори без оцту?
В каструлю влийте 1 л води, почекайте, поки закипіть та додайте 2 ст. л. солі та 3 ст. л. цукру. Варіть хвилину та помішуйте до розчинення компонентів. Всипте ½ ч. л. лимонної кислоти та теж перемішайте до повного розчинення. Знімайте каструлю з вогню та заливайте маринадом банку з помідорами.
Як консервувати помідори з лимонною кислотою?
Для маринаду цукор, сіль, перець та лаврове листя залити окропом у каструлі та кип'ятити 5−7 хв, додати лимонну кислоту і довести до кипіння. Маринад залити у банку, закрити простерилізованою кришкою. Банки поставити, перевернувши вниз шийкою, і накрити ковдрою. Через 1,5 доби перенести на зберігання.
МАРИНОВАНІ ПОМІДОРИ | МАРИНОВАНІ ЧЕРІ …
Інгредієнти: – 2,8-3 кг. чері – пучок кропу – пучок петрушки – 12 зубчиків часнику – 135 гр. цукру – 135 мл. оцту – 65 гр. солі – 35-40 горошинок чорного перцю Підписуйтеся на наш канал та готуйте разом з нами! Наша …