Як приготувати брокколі в клярі?
Злегка збийте яйця з молоком і сіллю, посоліть і поперчіть. В одну тарілку насипте борошно, а у другу — панірувальні сухарі. Суцвіття броколі обкачайте у борошні, потім умочіть в яйце і запаніруйте в сухарях. Розігрійте сковороду з олією і обсмажте запаніровану капусту з усіх боків до рум'яної скоринки.
Як приготувати брокколі на сковороді?
Часник подрібніть і обсмажте на сковороді з 2 столовими ложками олії, 1 хвилину. Додайте відварну броколі і готуйте 2-3 хвилини, помішуючи. Посоліть за смаком. Викладіть на тарілку і посипте червоним перцем за смаком.
Як приготувати брокколі в сметані?
Інструкція з приготування
- Крок 1. Броколі порізати, промити холодною водою.
- Крок 2. Довести воду до кипіння, всипати броколі, варити 2-3 хвилини. Злити воду.
- Крок 3. Зубчик часнику мілко порізати, обсмажити на маслі до золотистості. Додати сметану, тушити 2 хв.
- Крок 4. В готовий соус всипати броколі та тушити ще 3-4 хв.
Як приготувати капусту броколі швидко і смачно на сковороді
Брокколі, смажена в паніровці. Склад: броколі – 0,4 кг; вода – 1,5 л; яйце куряче – 2 шт.; панірувальні сухарі – 50 г;