Брокколі швидко та смачно

Як смачно приготувати капусту брокколі?

Скільки варити броколі

  1. Закип'ятіть 1,5 л води, додавши 1 ст. л. солі.
  2. Помістіть суцвіття в окріп.
  3. Варити треба не більше 12 хвилин.
  4. Готову капусту діставайте з води шумівкою.

Як приготувати брокколі на гарнір?

Я рекомендую готувати броколі на пару, якщо ви хочете подати її як гарнір. Достатньо буде 7-10 хвилин. Потім вам потрібно лише трохи посолити капусту та полити оливковою олією чи йогуртом. Це буде просто ідеально. Кеш

Як приготувати брокколі на грилі?

Покладіть броколі на гриль і злегка посипте сіллю. Готуйте овоч на грилі до м'якості, перевертаючи його кожні 2 хвилини. Смажте протягом 8-10 хвилин. Посипте броколі пармезаном та пластівцями червоного перцю

5 рецептів страв з броколі швидко та смачно – покрокове …
Час приготування: 50 хвилин, 8 порцій. Продукти: 1. борошно пшеничне – 2 склянки; 2. вершкове масло – 150 г.; 3. сметана – 1 склянка; 4. яйця – 5 шт.; 5. сіль – щіпка; 6. броколі – 400 г.; 7. бринза – 70 г.; 8. сир твердий – 100 г. Приготування: 1. З’єднайте 1 яйце з м’якою олією, однією …

Related Post

Чим підгодовувати редиску після сходів у теплиціЧим підгодовувати редиску після сходів у теплиці

Чим підгодовувати редис? Після проріджування сходів підгодуйте редис азотним добривом, наприклад, сечовиною (2 ст. л. на 10 л води).5 бер. 2020 р. Що можна посадити після редиски? Найправильніше буде зайняти грядку

Як зняти гель з нігтів без ацетону вдома: 7 ефективних способівЯк зняти гель з нігтів без ацетону вдома: 7 ефективних способів

Видалення гель-лаку з натуральних нігтів може бути досить складним завданням, особливо, якщо у вас немає спеціальних засобів для цього процесу, таких як ацетон. Однак існує кілька ефективних способів видалення гель-лаку

Що зробити, щоб таргани не лізли від сусідівЩо зробити, щоб таргани не лізли від сусідів

– знищити інсектицидом. Бажано відсунути меблі від стін, але якщо це неможливо – забризкати в щілини спрей від тарганів. Прибрати залишки продуктів, наприклад, крупу і цукор, крихти від хлібобулочних тощо.