Як називається біла редька?
Дайкон (редька японська, редька китайська) – коренеплід великих розмірів, що не містить гірчичних масел і що володіє слабким приємним ароматом з сімейства капустяних. Дайкон є аналогом нашої редиски, сильно відрізняється від неї розмірами, забарвленням і більш м'яким смаком.
Який на смак дайкон?
Смак: свіжа зелень редьки Daikon має тонкий різкий смак редьки. Інгредієнти: Редька зелена складається приблизно з 37% сірчиста, ефірна олія з високим вмістом гірчичної олії.
Як їсти білу редьку?
Біла редька — універсальний коренеплід, який можна їсти сирим та готувати. Вона підходить для тушкування в соусах на основі олії або вершків. Її можна нарізати тонкими скибочками або натерти на тертці та подавати з хлібом, олією та сіллю або додати в салати.
Топ 20 кращих сортів редьки для посадки – Рейтинг 2020
Пантер (Semo) Редька Пантер особливо популярна для вживання у свіжому вигляді. Середній діаметр одного плоду може досягати 6-9 см. Також добре зберігається, високоврожайна. Має пряний смак, м’якоть соковита, хороша …