В основі її приготування використовується яєчний білок та яблучне пюре. Також додають мед, цукор, лимонну кислоту.10 трав. 2021 р.
Скільки пастили можна їсти в день?
Що ще варто про неї знати: Скільки можна їсти? Наш продукт має 179 ккал на 100 г, пастила купити можна з урахуванням на вживання кожного дня або через день. Звичайно, за раз з'їдати все не бажано, розділіть її на 2-3 рази, і це буде ситно, поживно і корисно!
Як правильно зберігати пастилу в домашніх умовах?
🔶Добре приготовлена і якісно висушена пастила має щільну структуру і добре зберігається. 🔶Зберігати пастилу бажано при температурі 18-25°С і вологості не вище 65° в місцях не уражених шкідниками (міль).
Як зробити пастилу з яблук в домашніх умовах?
Взяти блендер і подрібнити ягоди з цукром в пюре. Деко застелити пергаментом і викласти на нього вишневе пюре. Сушити пастилу в духовці при 70-80°C 4-6 годин, потім остудити. Готову пастилу згорнути" трубочками" або нарізати смужками.
Пастила — Вікіпедія
Пастила́ (від італ. pastello — шматок сухого фруктового соку або від італ. pastiglia, фр. pastille ← середнєгрец. παστῖλος, лат. pastillum, pastillus) — рід кондитерського виробу з протертих і зварених з цукром …