Самі ж квасолини мають різноманітне забарвлення, можуть бути строкатими. Серед кращих сортів спаржевої квасолі виділяють такі: біла квасоля «Оленячий король», жовті «Пантера» та «Масляний король», зелена «Журавушка», червона «Пурпурова королева».27 лют. 2020 р.
Як називається велика біла квасоля?
Чалі (Chali) – велика біла квасоля сплющеної форми. Боби — щільні, але ніжні до смаку, трохи нагадує картоплю, тому часто використовується на гарнір. Чудово підходить для супів, салатів та тушкованих страв – кожен знайде рецепт за смаком.
Як ще називають квасолю?
У Німеччині квасолю досі часто називають білильними бобами. До Європи її завезли після другої подорожі Колумба, а звідти вона потрапила до України в XVII—XVIII ст. Ймовірно, саме через це в нас квасолю тривалий час називали французькими бобами.
Як називається Червона квасоля?
Також — квасоля дрібна червона (адзукі), квасоля промениста. Має дрібні боби розміром близько 5 мм.
Біла квасоля: користь і шкода — Шуба
Біла квасоля також відома як каннеліні в Італії, лобіа в Індії або сафаїд (біла) лобіа в Пакистані. Хоча квасоля каннелліні є найпоширенішим видом, є й інші. Квасоля неві, яку також називають …