Що можна закривати в автоклаві?
Перелік можливих консервів, які піддаються обробці в автоклаві, доволі великий. Можна маринувати гриби, закривати овочеві добавки (квасолю, кукурудзу), робити овочеві консерви, створювати томатні соуси та домашній кетчуп, а також консервувати соки із фруктів та ягід.
Який краще вибрати автоклав?
Найкращий автоклав за відгуками — «А24 electro» (Універсальний). Він працює від електричної мережі, але можна нагрівати прилад і на відкритому вогні. Виготовляється агрегат з харчової нержавіючої сталі стандарту AISI 304.
Яка температура повинна бути в автоклаві?
Для забезпечення безпеки необхідно дуже уважно стежити за температурою всередині автоклава при стерилізації та приготуванні продуктів. Як написано вище, оптимальна температура, як для стерилізації, так і для приготування — 120 градусів Цельсія.
«Домашний Стандарт» автоклавы из нержавеющей …
Получите рецепты и инструкцию к автоклавам «Домашний Стандарт». Зная, что и как готовить, вам будет легче принять решение о выборе автоклава «Домашний Стандарт»