Для цього насіння артишоку замочують, змішують з піском і поміщають в холодильник. Витримують тиждень при температурі 3 – 5 градусів Цельсія. Потім, насіння висаджують в горщики або лоточки і вирощують, як звичайну розсаду. Можна висівати насіння і безпосередньо в грунт, коли грунт добре прогріється.2 бер. 2021 р.
Як правильно їсти артишоки?
Як їсти артишоки Візьміться за кінчик пелюстки. Умочіть її білий м'ясистий кінець в топлене масло, майонез або інший соус. Покладіть пелюстку в рот, потягніть крізь зуби, щоб відділити м'яку, м'ясисту й смачну частину пелюстки. Викиньте залишки пелюстки.
Де ростуть артишоки?
Артишок — екзотичний овоч родом з Середземномор'я, де культивується впродовж багатьох століть. Артишоки смачні, легко засвоюються, містять багато вітаміну С, залізо, натрій, фосфор і калій. Овоч має цілющі властивості: допомагає при захворюваннях печінки, діабеті, атеросклеротичних змінах. Кеш
Коли садити артишок на розсаду?
Розсаду зазвичай садять в кінці травня. Артишок підгодовують комплексними добривами протягом усього вегетаційного періоду раз в два тижні. Важливо не перегодувати його азотом, так як в противному випадку артишок дасть густу рослинну масу без квітконосів, і, отже, суцвіть.
Купити насіння артишоку в Україні недорого поштою | FLORIUM.UA