10 крутих акцій, які можна провести у вашому ресторані

Ресторани постійно шукають способи залучення нових клієнтів та утримання постійної аудиторії. Одним із ефективних інструментів для цього є акції, які допомагають привернути увагу відвідувачів та запропонувати їм щось особливе та цікаве.

Акції у ресторані мають кілька цілей. По-перше, вони дозволяють клієнтам познайомитися з меню, атмосферою та рівнем сервісу закладу. По-друге, акції дозволяють знизити поріг входу для нових клієнтів і дозволити їм скуштувати страви за доступнішою ціною. І, по-третє, акції активізують існуючих клієнтів, мотивуючи їх повернутися до ресторану знову.

Варіанти акцій у ресторані можуть бути різноманітними. Це можуть бути знижки на певні категорії товарів чи послуг, подарункові сертифікати, акції на банкети чи весілля, безкоштовні дегустації, суперакції у дні народження та багато іншого. Крім того, багато ресторанів організовують тематичні вечори чи фестивалі, на які встановлюються спеціальні ціни або пропонуються унікальні страви.

Тип акціїОписУмови
Знижка на обідЗнижка 20% на обіднє менюДіє з понеділка по п'ятницю з 12:00 до 15:00
Безкоштовний десертОтримайте безкоштовний десерт до кожної основної стравиПред'явіть купон на касі
Акція "Випийте 2, отримайте 1 у подарунок"Замовте два однакові напої та отримайте третій у подарунокДіє лише для певного списку напоїв
Весільна пропозиціяОрганізація весільного бенкету зі знижкою 10%Діє при замовленні банкету на 50 осіб та більше
Дитяче меню у подарунокОтримайте дитяче меню у подарунок при відвідуванні з дітьмиДіє для дітей віком до 12 років

Які акції можна вигадати?

Розглянемо найпопулярніші типи акцій Детальніше.

  • Знижки Знижки передбачають зниження вартості товару чи послуги на фіксований відсоток. …
  • Знижки в онлайн-рітейлі.
  • Карти лояльності.
  • Купонні акції
  • Подарунки за купівлю.
  • Конкурси та розіграші …
  • Акції прямого маркетингу.
  • Інформаційні акції

Які акції можна провести для залучення клієнтів?

Ми розглянемо найбільш популярні види та приклади акцій для залучення клієнтів:

  • Знижка Зниження ціни товару на фіксовану суму чи відсоток. …
  • Подарунок за придбання Додатковий товар або послуга при купівлі товару. …
  • Програма лояльності …
  • Конкурс …
  • Тестування/дегустація

Як збільшити потік клієнтів у ресторані?

5 перевірених способів привести трафік (оффлайн відвідувачів) у ваше кафе

  1. Постійно покращуйте сервіс
  2. Створіть унікальне меню
  3. Підтримуйте атмосферу закладу
  4. Розкручуйте заклад у соцмережах
  5. Створюйте спеціальні пропозиції
  6. Фішка закладу. Висновки

Як можна заощадити у ресторані?

10 способів заощадити в ресторані

  1. Порада перша: Обідайте …
  2. Порада друга: Обмежуйте себе …
  3. Порада третя: Візьміть їжу з собою.
  4. Порада четверта: Вивчайте спеціальні пропозиції …
  5. Порада п'ята: Діти їдять безкоштовно.
  6. Рада шоста: Ресторани національної кухні.
  7. Порада сьома: Замовляйте місцеве …
  8. Порада восьма: Вчіться ділитися

Related Post

Травна система тваринного органи та функціїТравна система тваринного органи та функції

Травна система — забезпечує підготовку спожитої їжі для засвоєння її організмом, руйнуючи складні речовини до простіших. До складу травної системи входять: рот, глотка, стравохід, шлунок, кишечник, травні залози. Яка травна

Чим обробити перець для зростанняЧим обробити перець для зростання

Підгодовують розчином гною (1: 5) або пташиного посліду (1:10) з додаванням деревного попелу. Якщо використовують мінеральну підгодівлю, то в 10 л води розчиняють 15-20 г аміачної селітри, 40-50 г суперфосфату