Як приготувати стейки з індички на сковороді

Як правильно смажити стейки з індички?

Перед жаркою стейки з індички слід ретельно покрити олією, яка утримає сік усередині. Смажити індичку слід на великому вогні, щоб швидко утворилася скоринка, яка не дасть соку витекти або випаруватись. Для повного прожарювання достатньо готувати його 5-8 хвилин на кожній із сторін. Збережена копія

Як зрозуміти чи готовий стейк з індички?

Температура готової індички має бути не менше 74 ° С у всіх трьох місцях! Якщо у вас немає термометра, то просто проткніть паличкою або ножем м'ясо в тих же місцях. м'ясо готове лише в тому випадку, якщо з проколу тече прозора світла рідина без крові.

Related Post

Що вигідніше: носити окуляри чи лінзи? Визначення найкращого варіантуЩо вигідніше: носити окуляри чи лінзи? Визначення найкращого варіанту

Питання, де краще видно – в окулярах чи лінзах, – хвилює багатьох людей, які стикаються з проблемами зору. Обидва варіанти мають свої переваги та недоліки, і вибір між ними залежить

Як розмножуються орхідеї в домашніх умовах фаленопсисЯк розмножуються орхідеї в домашніх умовах фаленопсис

Орхідею фаленопсис можна розмножувати різними способами. Найлегший – розмноження «дітками», проте можна також і частинами квітконіжки, поділом розетки, насінням, стеблом. Важливо пам'ятати, що вегетативне розмноження орхідеї можливе лише тоді, коли